Altijd als eerste op de hoogte van het nieuws van Groen educatief!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
met de nieuwsbrief van Groen educatief bent u altijd als eerste op de hoogte Bekijk online
In deze nieuwsbrief:
» Plan een afspraak met ons op de NOT 2021! 
» Update over de vernieuwde My name is Tom - bekijk de vlog
» SchrijfOceaan ook voor groep 1 en 2 en groep 4
» We zoeken auteurs voor de vernieuwde My name is Tom 
» Bestel nu de AVI-winterleespakketten bij de schoolleverancier
» Aanmelden voor klankbordgroepen Groen educatief
» NGB-lessen zijn klaar voor gebruik 
 
 
Wij staan op de NOT! Stand 01.A110
Maak alvast een afspraak en ontvang een presentje!

Van dinsdag 30 november tot en met zaterdag 4 december vindt de NOT plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. 

Wij nodigen u van harte uit om bij ons langs te komen op de stand 01.A110. 

Wij spreken u graag onder het genot van een kopje koffie. Een mooi moment om elkaar te ontmoeten en om u bij te praten over de (nieuwe) methodes. Graag geven we u ook nog iets mee als dank voor het vertrouwen in onze methodes. 

Voor het gemak kunt u hieronder vast een afspraak plannen om er zeker van te zijn dat we voldoende tijd hebben en ook zodat we weten hoeveel presentjes we moeten meenemen.

Hopelijk tot op de NOT! 

Let op: 

Met onderstaande button komt u in een online excelbestand. Om uw afspraak online in te vullen, moet u mogelijk eerst klikken op:
Open in ONLYOFFICE
Dan komt u in het online excel-bestand. 

Plan hier uw afspraak »
 
 
Update over de vernieuwde My name is Tom
Bekijk de vlog

De vernieuwing van My name is Tom is in volle gang! Ook benieuwd wat deze vernieuwing nu precies inhoudt? We vertellen u er alles over in onze eerste vlog. Bekijk ‘m hier!

Bekijk de vlog»

 

 
 
SchrijfOceaan ook voor groep 1 en 2 en groep 4

SchrijfOceaan groep 3 is sinds dit schooljaar leverbaar, maar we zijn natuurlijk ook alweer druk bezig met de ontwikkeling van groep 1-2 en groep 4. Zo zullen we voor groep 1-2 onder andere lesideeën aanbieden voor het ontwikkelen van de fijne motoriek bij kleuters, en worden in groep 4 de hoofdletters aangeleerd. Benieuwd naar deze schrijfmethode? Binnenkort zijn de fysieke zichtzendingen van groep 3 beschikbaar. 

Heeft u vragen over de methode, neem dan even contact met ons op. 

Mailen »
 
 
We zoeken auteurs!
Voor de vernieuwde My name is Tom
Voor de vernieuwing van My name is Tom zoeken we nog auteurs voor de bovenbouw. Bent u leerkracht in de bovenbouw (geweest) en heeft u kennis van de vvto-didactiek? Neem dan contact op met Joëlle de Vries, projectredacteur educatief.
Mail »
 
 

Bestel nu de AVI-winterleespakketten voor groep 1 t/m 8 bij de schoolleverancier!

Met het extra budget uit het Nationaal Programma Onderwijs en één van onze boekenpakketten kun je elke leerling een pakket op niveau aanbieden met een diversiteit aan spannende, grappige en leerzame verhalen. De boekenpakketten sluiten aan op de interventies ouderbetrokkenheid en de sociaal-emotionele ontwikkeling (welbevinden) van de leerling. Wij bieden pakketten aan voor groep 1-2, 3, 4, 5, 6 en 7-8.

Voor meer informatie en bestellen kunt u contact opnemen met de schoolleverancier. Ook staan de pakketten op de website van de schoolleverancier wanneer u zoekt op: winterleespakket
 
 
Klankbordgroepen voor Groen educatief
Denkt u graag met ons mee over de ontwikkeling van onze lesmethodes? U kunt zich nu aanmelden voor een van onze twee klankbordgroepen: een groep met directieleden en een groep met leerkrachten van scholen die onze lesmethodes gebruiken.

Wij willen onze klankbordgroepen regelmatig gaan benaderen bij vraagstukken over onze lesmethodes en betrekken bij het (door)ontwikkelen en onderhouden ervan.

Onze bedoeling is dat de klankbordgroepen 1-2 keer per jaar bij elkaar komen en daarnaast een aantal keer per jaar via de mail vragen beantwoorden of een enquête invullen. Lijkt dit u wat? Geef u dan op bij Joëlle de Vries, projectredacteur educatief.
Mail »
 
 
De NGB-lessen klaar voor gebruik
De ontwikkeling van de lessen over de Nederlandse Geloofsbelijdenis (NGB) is klaar! Inmiddels kunt u ze vinden in de Mijn Hoor het Woord-applicatie bij groep 6-8.

Het zijn 38 lessen waarin de 37 artikelen van de Nederlandse Geloofsbelijdenis worden behandeld met een inleidende les vooraf. Uiteraard sluiten deze lessen ook aan bij de belevingswereld en het niveau van de leerlingen.

U kunt de lessen inzetten op vrijdag, ter afwisseling van of in plaats van de lessen kerkgeschiedenis en zending. Wij wensen u veel plezier bij het voorbereiden en geven van de NGB-lessen!
 
 
Relatiebeheerders
Voor meer informatie over producten of om te bestellen kunt u terecht bij uw schoolleverancier of relatiebeheerder:
Dick te Brake    René Slotboom
   06-15539719  rene.slotboom@royaljongbloed.com
Henk Wilpstra   Henk Wilpstra
   088-3263395
 henk.wilpstra@royaljongbloed.com
Volg ons voor het laatste nieuws:   Facebook
Copyright © 2021 | Groen Educatief
U bent geabonneerd op onze nieuwsbrief met emailadres: helpdesk@jongbloed.com