Altijd als eerste op de hoogte van het nieuws van Groen educatief!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
met de nieuwsbrief van Groen educatief bent u altijd als eerste op de hoogte Bekijk online
In deze nieuwsbrief:
» Bestel uw NOT kaart en maak een afspraak met ons 
» Reminder AVI Winterleespakketten bestellen voor groep 1 t/m 8 
» Een cadeau voor de hele klas of een collega
 
 
Wij staan op de NOT! Stand 01.A110
Maak alvast een afspraak en ontvang een presentje!

Van dinsdag 30 november tot en met zaterdag 4 december vindt de NOT plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. 

Wij nodigen u van harte uit om bij ons langs te komen op de stand 01.A110. 

Nog geen kaart? Bestel hem HIER

Wij spreken u graag onder het genot van een kopje koffie. Een mooi moment om elkaar te ontmoeten en om u bij te praten over de (nieuwe) methodes. Graag geven we u ook nog iets mee als dank voor het vertrouwen in onze methodes. 

Voor het gemak kunt u hieronder vast een afspraak plannen om er zeker van te zijn dat we voldoende tijd hebben en ook zodat we weten hoeveel presentjes we moeten meenemen.

Hopelijk tot op de NOT! 

Let op: 

Met onderstaande button komt u in een online excelbestand. Om uw afspraak online in te vullen, moet u mogelijk eerst klikken op:
Open in ONLYOFFICE
Dan komt u in het online excel-bestand. 

Plan hier uw afspraak »
 
 

Reminder: bestel nu de AVI-winterleespakketten voor groep 1 t/m 8 bij de schoolleverancier!

Met het extra budget uit het Nationaal Programma Onderwijs en één van onze boekenpakketten kun je elke leerling een pakket op niveau aanbieden met een diversiteit aan spannende, grappige en leerzame verhalen. De boekenpakketten sluiten aan op de interventies ouderbetrokkenheid en de sociaal-emotionele ontwikkeling (welbevinden) van de leerling. Wij bieden pakketten aan voor groep 1-2, 3, 4, 5, 6 en 7-8.

Klik hier en bekijk de AVI-Winterleespakketten.

Voor meer informatie en bestellen kunt u contact opnemen met de schoolleverancier. Ook staan de pakketten op de website van de schoolleverancier wanneer u zoekt op: winterleespakket
 
 
Cadeautje voor de hele klas of voor een collega

Bijbelteksten memoriseren door creatief bezig te zijn
(6 - 12 jaar)

In de verschillende hoofdstukken worden volgens een vaste volgorde Bijbelteksten behandeld, zoals Psalm 23, Psalm 139 en de ‘Ik ben’-uitspraken van Jezus. Het boek nodigt uit om met elkaar na te denken over de Bijbel en samen creatief aan de slag te gaan.

Aan het einde van elk hoofdstuk kennen de kinderen als het goed is het Bijbelgedeelte uit hun hoofd en hebben ze een mooi werkje dat hen er steeds weer aan herinnert. 

Bekijk »

Boek met gratis lespakket over duurzaamheid vanuit christelijk oogpunt

Christi heeft een grote passie voor de schepping en het klimaat, en vraagt zich dingen af zoals: Hoe erg is de klimaatcrisis? Wat zegt de Bijbel over zorgen voor de schepping? Wat kunnen wijzelf eraan doen? Maar niet iedereen is blij met haar groene blogs en als de meester een vliegreis boekt voor de expeditie naar Ecuador, wil Christi met de boot…

Het geheime dagboek van eco-girl Christi: met humor geschreven verhaal voor 8-12 jarigen, inclusief interessante weetjes over dieren, klimaat en de zorg voor Gods aarde.

Gratis lespakket »
Een inspirerend cadeau voor een collega

De derde editie van Stel, magazine richt zich op mensen die midden in het leven staan, met alle drukte die daarbij hoort. Hoe zorg je voor balans? Wat als de dood om de hoek kijkt en je dus beperkt tijd hebt? Hoe speelt een kunstenaar met tijd in zijn werk? Hoe gaat een predikant om met verschillende leeftijden in zijn kerk? Welk effect heeft thuiswerken op ons tijdsbesef? Hoe ga je om met het feit dat relaties tegenwoordig vaak tijdelijk zijn?

Naast persoonlijke en kwetsbare interviews bevat Stel, magazine rubrieken over geloof, relaties, sport en kunst. Ook is er ruimte voor sprekende beeldverhalen.

Bekijk »
Relatiebeheerders
Voor meer informatie over producten of om te bestellen kunt u terecht bij uw schoolleverancier of relatiebeheerder:
Dick te Brake    René Slotboom
   06-15539719  rene.slotboom@royaljongbloed.com
Henk Wilpstra   Henk Wilpstra
   088-3263395
 henk.wilpstra@royaljongbloed.com
Volg ons voor het laatste nieuws:   Facebook
Copyright © 2021 | Groen Educatief
U bent geabonneerd op onze nieuwsbrief met emailadres: helpdesk@jongbloed.com