Altijd als eerste op de hoogte van het nieuws van Groen educatief!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
met de nieuwsbrief van Groen educatief bent u altijd als eerste op de hoogte Bekijk online
In deze nieuwsbrief:
» Taalactief, de christelijke versie, vanaf schooljaar 2023-2024 verkrijgbaar!
» Nieuw: protocol bij overlijden (tweede editie)
» Spelletjesdoos: kleuters maken kennis met letters
» Bas Dagritmekaarten nu te bestellen
 
 
Taalactief 5, christelijke versie
Vanaf schooljaar 2023-2024 verkrijgbaar!
Een heel leuk nieuwtje: we kunnen mededelen dat in 2023 in samenwerking met Malmberg de christelijke versie van Taal actief 5 op de markt komt! De thema’s in deze vijfde editie van Taal actief zijn gericht op communicatiedoelen, zoals overtuigen, informeren en uitleggen. Ook zal de fictieve Tim Taal met behulp van animaties de thema’s introduceren en de leerlingen helpen bij verschillende onderdelen van de taallessen.

In deze aangepaste versie komen geen handelingen voor die als minder passend worden beschouwd, waardoor sommige afbeeldingen, verhalen of woordenschatwoorden zijn aangepast. Op deze manier heeft de methode een positieve instelling en sluit het aan bij de reformatorische levensstandaard.

Op dit moment zijn we druk bezig met de aanpassingen. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen! 
 
 
 
Nieuw: protecol bij overlijden (tweede editie)
Ga op tactvolle wijze te werk met dit stappenplan
Weet u wat er moet gebeuren als een leerling, leerkracht of familielid van een leerling overlijdt? In het vernieuwde Protocol bij overlijden staan uitgebreide stappenplannen die u kunt volgen bij deze drie situaties.

Deze map met waardevolle en belangrijke informatie biedt uitkomst in een complexe situatie. U kunt het Protocol bij overlijden nu bestellen bij de schoollevernacier Heutink of bij de webshop van Royal Jongbloed. 

Bestellen »
 
 
Spelletjesdoos: kleuters maken kennis met letters
Deze vindt u in de zichtzending van TO Voorschotbenadering
In de zichtzending van de Voorschotbenadering bij Taaloceaan vindt u naast de handleiding ook de Spelletjesdoos! Laat kleuters op een speelse wijze kennismaken met letters. Naast materialen voor Letterlotto, Lettermemory, Knijpkaarten en Letterbingo zitten er ook 30 letterkaarten in de doos. Die kunnen gebruikt worden bij de actieve spellen Hakken en plakken met een bal, Lettertikkertje en Letterrun. Zo worden letters gekoppeld aan bekende en nieuwe spellen. Enthousiast geworden? Bestel de Spelletjesdoos dan nu! 
Zichtzending aanvragen »
 
 
Bas Dagritmekaarten nu te bestellen
De vernieuwde dagritmekaarten van Bas in de klas met illustraties van Marjolein Hund zijn nu te bestellen! Of het nu tijd is voor taal, rekenen, muziek of buiten spelen: de dagritmekaarten van Bas in de klas zijn een aanwinst voor de structuur van een schooldag. De vrolijke en verfrissende kaarten fleuren bovendien heel het klaslokaal op!
Bestellen »
 
 
Relatiebeheerders
Voor meer informatie over producten of om te bestellen kunt u terecht bij uw schoolleverancier of relatiebeheerder:
Dick te Brake  René Slotboom
  06-15539719   rene.slotboom@royaljongbloed.com
Henk Wilpstra  Judith Boertjens
  088-3263399
 judith.boertjens@royaljongbloed.com
Volg ons voor het laatste nieuws:   Facebook
Copyright © 2022 | Groen Educatief
U bent geabonneerd op onze nieuwsbrief met emailadres: angelique@cocobookmedia.nl